Ε-Resellers Group iT Service Providers

Radio Streaming

Στην εταιρία μας WOPC World Of PC “Resellers Group” παρακινούμαστε από τον στόχο μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας audio & video streaming σε εταιρείες, ραδιοφωνικούς σταθμούς για να εκπέμπουν το περιεχόμενό τους σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Στην WOPC World Of PC “Resellers Group” έχουμε στην διάθεση μας το μεγαλύτερο δίκτυο φιλοξενίας στην Ελλάδα & τη Γερμανία με ασύλληπτες ταχύτητες internet, που προσφέρει την μέγιστη δυνατότητα στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και παράλληλα καθιστά τα προϊόντα σας αναγνωρίσιμα από χιλιάδες επισκέπτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εμείς στην WOPC World Of PC “Resellers Group” κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που εντυπωσιάζουν, οι οποίες είναι λειτουργικές και προσιτές. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της φιλοσοφίας για την κατασκευή της ιστοσελίδας και γενικά την παρουσία της εταιρείας στο Διαδίκτυο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ; “E-Resellers Group”

  • Δεν υπάρχουν τέλη χρήσης για επιπλέον εύρος ζώνης ή κρυφά έξοδα.
  • Η αμοιβή μας είναι δεδομένη και εξαρχής ορισμένη.
  • Ασφαλώς έχουμε επιτύχει την καλύτερη μορφή συμφωνίας με τους πελάτες μας.
  • Ενισχύουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σας για λύση του Radio Streaming.
  • Η γνώση και η πολυετής πείρα, το δίκτυο και το κέντρο δεδομένων μας, εξασφαλίζουν την σίγουρη φιλοξενία του ραδιοφώνου σας που θα φιλοξενήσουμε για σας.
  • Η ολοκληρωμένη βάση δεδομένων της εταιρείας μας υποστηρίζει και παρακολουθεί το δίκτυο και τους διακομιστές μας, επί 24ώρου βάσεως
  • ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑΘΗΝΑ Athens Radio DeeJay 95,2FM / ΑΘΗΝΑ Lampsi 92,3FM / ΑΘΗΝΑ Dromos Fm 89,8 / ΑΘΗΝΑ Rock FM 96.9