Ασφάλεια Email, Φτιαγμένη για εσάς

Πάρτε τον έλεγχο του inbox σας

Φιλτράρισμα εισερχομένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων

Προστατέψτε το δίκτυό σας

Εξαλείψτε τα Spam και τους ιούς από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πριν φτάσουν ποτέ στο δίκτυό σας.

 

 

From €2,71EUR/μ/domain
Buy Learn more

Φιλτράρισμα εξερχόμενων μηνυμάτων email

Διασφαλίστε τη φήμη σας

Αποτρέψτε το spam και τους ιούς να βγουν από το δίκτυο χωρίς να το γνωρίζουν.

 

 

From €2,71EUR/μ/domain
Buy Learn more

Αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συμμόρφωση

Ποτέ μην χάνετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διασφαλίζετε την ακεραιότητα των δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συμμόρφωση με το νόμο.

From €62,51EUR/12μ/domain
Buy Learn more

Μπλοκάρετε σχεδόν το 100% των ιών, κακόβουλου λογισμικού και spam πριν καν φτάσουν στο inbox σσς

Το εισερχόμενο φιλτράρισμα email σας δίνει όλα αυτά τα οφέλη ...

Πλήρης προστασία εισερχομένων σε ανταγωνιστικές τιμές.
Εξαιρετικά ακριβές φιλτράρισμα.
Εύκολη διαμόρφωση.
Αύξηση της εισερχόμενης αλληλογραφίας εισερχομένων και πλεονασμού.
Διάφορες επιλογές αναφοράς.
Φιλική διεπαφή για να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο του email σας.
Αυξήστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.
Συμβατό με οποιοδήποτε διακομιστή αλληλογραφίας.

Γιατί να επιλέξετε το εισερχόμενο φίλτρο SpamExperts;

Το εισερχόμενο φίλτρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φιλτράρει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξαλείφει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ιούς, προτού αυτές οι απειλές φτάσουν στο δίκτυό σας με ρυθμό ακρίβειας σχεδόν 100% Ο εκτεταμένος πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει να παραμείνετε σε πλήρη έλεγχο. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο διακομιστής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι εκτός λειτουργίας, το email σας θα τεθεί σε αναμονή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να διαβάσετε και να απαντήσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω του διεπαφή ιστού, προσθέτοντας την συνέχεια εισερχομένων email σας!

Γιατί χρειάζεστε ένα επαγγελματικό εισερχόμενο φίλτρο;

Σταματήστε να διακινδυνεύετε τον κίνδυνο απειλών δικτύου πληροφορικής. Εάν τα Εισερχόμενά σας είναι γεμάτα με μη ζητηθείσα μαζική αλληλογραφία κάθε μέρα, τότε αυτό είναι ένα σημάδι που χρειάζεστε μια επαγγελματική λύση εισερχόμενου φίλτρου. Αποκτήστε πλήρη προστασία για τα Εισερχόμενά σας και αποχαιρέστε τους ανεπιθύμητους, ιούς και κακόβουλες απειλές!

Πως δουλεύει

Μόλις ο τομέας σας (αυτόματα) εγκατασταθεί στο εισερχόμενο φίλτρο και ενεργοποιηθεί το φιλτράρισμα, το email θα περάσει από το cloud φιλτραρίσματος του SpamExperts. Τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλύονται και σαρώνονται με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο. Δεν απαιτούνται εκπαίδευση ή διαμορφώσεις και όλα λειτουργούν εκτός πλαισίου. Κάθε μήνυμα που ανιχνεύεται ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία μεταφέρεται στην καραντίνα, ενώ αποστέλλεται μη spam στο διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η καραντίνα μπορεί να παρακολουθείται στο φιλικό προς το χρήστη SpamPanel, μέσω email-reports ή ακόμα και απευθείας στον πελάτη email σας! Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, απλά εστιάστε την ενέργειά σας στα επιχειρησιακά καθήκοντα, ενώ παραμένετε σε πλήρη έλεγχο.

Το φιλτράρισμα εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δίνει όλα αυτά τα οφέλη

Δεν υπάρχει πλέον μαύρη λίστα.
Προστατεύστε τη φήμη του σήματος και των συστημάτων πληροφορικής σας.
Αποφύγετε τη διαγραφή των σχετικών εξόδων.
Αύξηση της συνέχειας και της παράδοσης των εξερχόμενων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Βελτιώστε την παραγωγικότητα.
Βελτίωση της δυνατότητας διαχείρισης κακοποίησης

Τι είναι το εξερχόμενο φιλτράρισμα;

Η εξερχόμενη αλληλογραφία φιλτραρίσματος είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της φήμης της υποδομής πληροφορικής σας και εξασφαλίζει ότι όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας φθάνουν με ασφάλεια όπου πρέπει. Αυτή η επαγγελματική λύση θα εμποδίσει το spam και τους ιούς να εγκαταλείψουν το δίκτυό σας και να αποτρέψουν την επανάληψη των IP (s) σας. Επιπλέον, το Εξερχόμενο Φίλτρο SpamExperts σάς παρέχει τις αναφορές και τα εργαλεία για την ανίχνευση συμβιβασμένων λογαριασμών και την απενεργοποίηση των χρηστών ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Γιατί το χρειάζεσαι;

Το δίκτυό σας έχει στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητα χωρίς τη γνώση σας Λόγω των αδυναμιών του δικτύου, σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο για τη μετάδοση του εξερχόμενου SMTP, επιτρέποντας την αποστολή ανεπιθύμητου ή κακόβουλου λογισμικού από το δίκτυό σας χωρίς να το γνωρίζετε! Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε μια επαγγελματική λύση εξερχόμενου φίλτρου. Διατηρήστε την καλή φήμη της εταιρείας σας, σταματήστε τα ανεπιθύμητα μηνύματα από το να εγκαταλείψετε το δίκτυό σας και αποφύγετε τη μαύρη λίστα, έτσι ώστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο να φτάνει πάντα εκεί που προορίζεται.

Η αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δίνει όλα αυτά τα οφέλη ...

Περιλαμβάνει εισερχόμενα και αναμενόμενα φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
Μη χάνετε ποτέ ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
Επίτευξη της συμμόρφωσης με το νόμο.
Βελτιώστε την απόδοση του συστήματος πληροφορικής.
Φιλική προς το χρήστη διαχείριση προστασίας δεδομένων.
Προστέθηκε η συνέχεια της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η υποστήριξη του περιοδικού και η εύκολη επανάδοση.
Συμπιεσμένο, κρυπτογραφημένο και ασφαλές αρχείο.

Αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διατηρεί και προστατεύει όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεταγενέστερη πρόσβαση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακτήσετε τα χαμένα ή τυχαία διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να επιταχύνετε την απάντηση ελέγχου, να εξασφαλίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα συνημμένα, καθώς και για σκοπούς "eDiscovery" σε περίπτωση διαφορών.

Γιατί το χρειάζεστε

Ψάχνετε απεγνωσμένα για ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πέρυσι, αλλά δεν φαίνεται να το βρείτε και διακινδυνεύετε ένα πρόστιμο ή χάνετε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία ως αποτέλεσμα αυτού; Αποφύγετε αυτό με μια επαγγελματική λύση αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για τη διατήρηση ασφαλούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για τη συμμόρφωση με το νόμο.

Ταυτόχρονα, καθώς οι ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν δικαστική εξουσία και είναι νομικά δεσμευτικές, η συμμόρφωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει καταστεί εξαιρετικά σημαντική ανησυχία για τους οργανισμούς. Ως εκ τούτου, σε ορισμένες βιομηχανίες είναι υποχρεωτική η διατήρηση ενός ασφαλούς αντιγράφου ασφαλείας όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η συμμόρφωση με το νόμο.

Signup and Get Started

Choose ProductAdditional Options€2,71EUR/μ €62,51EUR/12μ €2,71EUR/μ €62,51EUR/12μ €5,42EUR/μ €9,49EUR/μ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί;

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατευθύνεται μέσω των SpamExperts ευφυών διακομιστών αυτοεκπαίδευσης που θα ανιχνεύσουν και θα μπλοκάρουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα πριν φτάσουν σε εσάς.


Πόσο ακριβής είναι το φιλτράρισμα;

Χάρη στην επεξεργασία εκατομμυρίων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα, τα φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας έχουν κορυφαία ρυθμό με ακρίβεια 100%.

Μπορώ να ανακτήσω τα μηνύματα που αποκλείονται;

Ναι, ένας πλήρης πίνακας ελέγχου με αναζήτηση-αναζήτηση, καραντίνα και πολλά άλλα εργαλεία σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρχεται από το σύστημα.


Πόσο διαρκεί η εγκατάσταση;

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη, αυτοματοποιημένη και θα λειτουργεί και θα προστατεύει το email σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τι είναι η αρχειοθέτηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι τόσο σημαντικό σήμερα, με αρχειοθετημένη αλληλογραφία που αποθηκεύεται με ασφάλεια, δίνοντάς σας περισσότερη εμπιστοσύνη και σιγουριά.


Πόσα e-mail μπορώ να αποθηκεύσω;

Η αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει από προεπιλογή 10 GB συμπιεσμένης αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση, μπορούν να προστεθούν επιπλέον άδειες 10GB.